به گزارش ایرنا، 'سید محسن قائم فرد' روز شنبه در حاشیه چهارمین نشست 'دهه مهدویت و رویكرد اطلاع رسانی' افزود: این مبلغان با حضور در مناطق مختلف كشور نسبت به تبلیغ بحث مهدویت و انتظار بویژه در میان نسل جوان و نوجوان فعالیت می كنند.
وی با بیان اینكه مهدویت و مباحث مربوط به آن فقط در مجامع علمی و شیعی مطرح نیست، اضافه كرد: امروز جهان خود را نیازمند یك منجی می داند و این وظیفه تبلیغی مبلغان را بسیار سنگین تر می كند.
وی اضافه كرد: تبلیغ به عنوان مهمترین وظیفه یك مسلمان بویژه شیعیان است و مركز جهانی حضرت ولی عصر(عج) اقدامات بسیاری در این زمینه انجام داده است.
قائم فرد با اشاره به فعالیت 50 شعبه مركز جهانی حضرت ولی عصر در داخل كشور و 20 شعبه در خارج از كشور، گفت: این مركز با سابقه 25 سال با توجه به امكاناتی كه در اختیار دارد، گام های اساسی در راستای ترویج فرهنگ مهدویت برداشته شده است.
به گفته وی، برگزاری مسابقات كتابخوانی، نمایشگاه كتاب، مجالس سخنرانی، حفظ دعای عهد و برنامه های علمی و فرهنگی متنوع در مراكز علمی و دانشگاهی از جمله برنامه هایی است كه توسط این مركز در داخل و خارج از كشور در دهه مهدویت برگزار می شود.
مدیر مركز جهانی حضرت ولی عصر(عج) در ادامه از اعلام فراخوان هنری با موضوع مهدویت خبر داد و گفت: فراخوانی برای كلیه هنرمندانی كه در هر زمینه ای به خدمات مشغولند اعلام شده تا بتوانند آنچه هنر در اختیارشان گذاشته است را در خدمت تبلیغ امر مهدوی قرار دهند.
وی افزود: اگر هر یك از هنرمندان در این زمینه كاری ارایه دهند، مركز جهانی حضرت ولی عصر(عج) این كار را پذیراست و از آنها تجلیل خواهد كرد.
چهارمین نشست 'دهه مهدویت و رویكرد اطلاع رسانی' روز شنبه با حضور فرهیختگان، نخبگان، مسوولان موسسات فرهنگی و خبرنگاران در خانه معلم شماره دو استان قم برگزار شد.
در این نشست نقش حوزه و مبلغان در زمینه اطلاع رسانی جهانی مهدویت بررسی شد.
مركز جهانی حضرت ولی عصر(عج) از 25 سال پیش تاكنون با هدف نشر معارف اهل بیت(ع) و شرح كلمات و آثار امام زمان و مبارزه با تهاجم فرهنگی و انحرافات عقیدتی فعالیت می كند. ك/2
/7404/ 380/**1597